Genieten tegen de beste prijs

Lekker en verantwoord eten hoeft niet duur te zijn. In de huidige tijd van stijgende kosten laat onze partner Apetito je graag kennismaken met het aantrekkelijk geprijsde assortiment. Zo kun je thuis maaltijden eten van restaurantkwaliteit.

Met zorg bereid

De maaltijden zijn bereid met alleen de beste ingrediënten, zodat je zeker bent van de beste kwaliteit. Na bereiding worden de maaltijden ingevroren om zo de voedingsstoffen, smaak en kwaliteit optimaal te behouden. Dit is de meest natuurlijke manier van conserveren, waardoor er geen toevingingen nodig zijn. 

Genieten van vele keukens

Met dit aantrekkelijk assortiment kun je lekker en gevarieerd blijven eten en genieten van diverse keukens. Van Hollandse gerechten tot internationale specialiteiten. Wat dacht je van gehaktballen in uienjus met rode kool en aardappelpuree, of juist de macaronischotel met rundergehakt?

Liever vegetarisch? Dan is de vegetarische curry met groenten en zilvervliesrijst een aanrader, of de foe yong hai met groenterijst. 

Trek gekregen?

De diëtisten hebben een assortiment samengesteld waarmee je kiest uit 14 lekkere en verantwoorde maaltijden. Ontdek alle gerechten in de webshop van Apetito, kies de maaltijden van je voorkeur en eet lekker, gevarieerd en voordelig.

Bestellen met ledenvoordeel

Wil je de maaltijden met  korting bestellen?  Meld je dan aan voor de maaltijdservice van Marente. Met 10% ledenkorting betaal je slechts €5,60 tot €6,55 per maaltijd. Apetitio neemt zo spoedig mogelijk contact op om de bestelling op te nemen. 

Als lid van Marente ontvangt u 10% korting op de maaltijden van Apetito.