Koffiespecialiteiten
Je kunt koffie op speciale momenten serveren. Met een smaakje, wat room en een beetje liefde. Zo creëer je echt een verwenmoment.
Marente's Bakkie
Ingrediënten
100 ml koffie
10 ml karamelsiroop
10 ml karamelsaus
40 ml melk
1 toef slagroom
1 mini stroopwafel
Bereiding
Schenk de karamelsiroop in een theeglas. Verwarm de melk en klop deze op. Schenk de opgeklopte melk op de siroop en schenk hierop de koffie. Spuit er een mooie toef slagroom op en garneer met karamelsaus en de stroopwafel.
Droom koffie
Ingrediënten
100 ml koffie
10 ml vanillesiroop
10 ml kaneelsiroop
40 ml melk
1 toef slagroom
1 theelepel bruine suiker
1 kaneelkoekje
Bereiding
Schenk de kaneel- en vanillesiroop in een theeglas. Verwarm de melk en klop deze op. Schenk de opgeklopte melk op de siroop en schenk hierop de koffie. Spuit er een mooie toef slagroom op en garneer met bruine suiker en het kaneelkoekje.
Koude toffe koffie
Ingrediënten
100 ml sterke koffie
10 ml karamelsiroop
5 ijsblokjes
100 ml koude melk
1 toef slagroom
1 stukje karamelfudge (in kleine blokjes gesneden)
1 rietje
Bereiding
Zet sterke koeffie. Doe de koude melk, sterke koffie, ijsblokjes en karamelsiroop in een blender. Zet de blender 10 seconden op de hoogste stand. Schenk in een mooi glas en spuit er een mooie toef slagroom op. Garneer met een rietje en de fudge.