Gezellig restaurant

Bewoners van Rustenborch/Van Wijckerslooth kunnen dagelijks in het restaurant of grand café komen eten. 

Ook voor buurtbewoners

Buurtbewoners kunnen ook aanschuiven in het grand café of restaurant. Dus zelfs als u niet in Rustenborch of Van Wijckerslooth woont, kunt u lekker een hapje komen eten. Makkelijk en gezellig. Iedereen is van harte welkom, op elke doordeweekse dag.

Themadiners

Met regelmaat organiseren we gezellige themadineravonden. De prijs is € 12,50 exclusief drankjes en op vertoon van uw ledenpas krijgt u er een gratis drankje bij. Op het menu staat: 26 juli 2018: Duits buffet en 16 augustus 2018: Amerikaanse bbq. Eet u ook een keer mee? Graag even reserveren via  (071) 517 61 61.

Ruimte te huur

Wilt u uw verjaardag of iets anders bij ons vieren? Of bent u op zoek naar een gezellige ruimte voor een workshop, lezing, vergadering, receptie, een kaartavond of een andere activiteit? U bent van harte welkom in het grand café van Rustenborch: een ideale locatie voor particulieren, verenigingen of bedrijven die een activiteit willen organiseren met een maatschappelijk tintje. Rustenborch stelt graag ruimte in haar grand café beschikbaar voor (in een woonzorgcentrum) een passende activiteit en tegen een vriendelijk tarief. Faciliteiten voor geluid en beeld kunnen geregeld worden. Indien gewenst, kunnen wij ook de catering voor u verzorgen. Voor de mogelijkheden en de tarieven kunt u contact opnemen met Walter Smit via: walter.smit@marente.nl of 06 3473 8456.