Herinneringsmuseum in Rustenborch

Loop binnen in het herinneringsmuseum en beleef de jaren '30 en '40. Leuk voor jong en oud, iedereen is van harte welkom!

 

Kom herinneringen ophalen en dagelijkse gebruiksvoorwerpen uit de jaren '30 en '40 bewonderen! Het museum is een ontmoetingsplek voor alle ouderen in Oegstgeest en omstreken en een educatief centrum voor jongeren en leerlingen uit de regio. Vrijwilligers van Marente bemannen het museum en verzorgen rondleidingen.
In de huiskamer annex keuken is een granieten aanrecht te bewonderen met groen emaillen potten en pannen en Sunlight-zeep. Maar ook een dressoir met beeldjes, boeken en foto's van Koningin Wilhelmina, het harmonium en de kolenkachel roepen bij ouderen mooie herinneringen op.

Openingstijden

Kom naar het herinneringsmuseum en beleef de jaren '30 en '40! De toegang is gratis. Het museum is gevestigd in Van Wijckerslooth/Rustenborch aan Apollolaan 364 in Oegstgeest.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Angelique van Nobelen, teamleider Welzijn, angelique.vannobelen@marente.nl