Rustenborch in Oegstgeest

Welkom bij Rustenborch

Welkom bij Rustenborch! Het woonzorgcentrum ligt aan de rand van het Bos van Wijckerslooth en op wandelafstand van het centrum. Het is in 2010 nieuw gebouwd en de appartementen zijn ruim en modern opgezet. Ik nodig u van harte uit om een keer te komen kijken.

 

Vriendelijke groet,

Willeke van Delft,
locatiemanager Rustenborch en Van Wijckerslooth

Advies & rondleiding

Zoekt u een geschikte woonzorglocatie voor uzelf of voor uw naaste? Onze zorgbemiddelaars helpen u graag. Kosteloos en vrijblijvend. Een rondleiding is ook mogelijk.

071 409 33 33
zorgbemiddeling@marente.nl

 • 14 december
  Weekafsluiting

  Weekafsluiting

  14:30 - 16:30 uur, Rustenborch

  Gezellig de week afsluiten met een hapje, drankje en muziek. Waar: Grote zaal. Wees welkom!

 • 17 december
  Rummikub of Scrabble

  Rummikub of Scrabble

  10:30 - 11:30 uur, Rustenborch

 • 17 december
  Culinaire workshop

  Culinaire workshop

  14:30 - 16:00 uur, Rustenborch

  Elke week worden er onbekende maar ook bekende gerechten worden op tafel getoverd. Wilt u ook uw kookkunsten laten zien, u kunt zich opgeven bij team Welzijn er is plek voor 25 deelnemers per keer. Heeft u een leuk recept laat het ons weten. Veel Kookplezier toegewenst!

 • 17 december
  Koorrepetitie

  Koorrepetitie

  14:30 - 16:00 uur, Rustenborch

  Elke maadag zingen zo'n dertig enthousiaste zangers/zangeressen met elkaar liedjes van vroeger. Dat doen zij onder begeleiding van een gitarist.

 • 17 december
  Kerstdiner voor bewoners van Rustenborch

  Kerstdiner voor bewoners van Rustenborch

  17:00 - 21:00 uur, Rustenborch

  De bewoners van Rustenborch krijgen de mogelijkheid aangeboden om deel te nemen aan het kerstdiner samen met een introducee. Dit jaarlijkse, sfeervolle diner wordt geserveerd in de grote zaal en het restaurant in van Wijckerslooth.  De kosten van deelname worden alleen voor de introducee in rekening gebracht. De bewoners en hun contactpersoon krijgen hiervoor een uitnodiging.

 • 18 december
  Rummikub of Scrabble

  Rummikub of Scrabble

  10:30 - 11:30 uur, Rustenborch

 • 18 december
  Optreden huiskoor

  Optreden huiskoor

  14.30 - 16.00 uur, Rustenborch

  Na weken voorbereiding van het huiskoor op maandag, zal het huiskoor nu een optreden verzorgen voor bewoners en andere geïntresseerde in de grote zaal in van Wijckerslooth. Hun repertoire voor dit optreden zijn kerstliederen.

Kom vrijwilligen

Kom vrijwilligen

Vrijwilligers zorgen vaak voor dat beetje extra wat de dag bijzonder maakt. Je doet iemand écht een plezier en het is nog leuk en afwisselend ook. Zet je beste beentje voor en kom vrijwilligen! 

Bekijk wat je kunt doen

Prezo keurmerk

Rustenborch heeft het gouden Prezo-keurmerk. Wij zijn trots op deze bevestiging van de kwaliteitszorg die wij aan onze bewoners geven.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFrankelandgroep is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Locatie Rustenborch

Apollolaan 384
2341 AV Oegstgeest

Telefoon (071) 517 61 61
info@marente.nl