Mantelzorgcafe Zorgen voor naaste met hersenaandoening

31 oktober 2022

Op donderdag 24 november a.s. van 19.00 tot 20.30 uur vindt in De Wilbert het Mantelzorgcafé “Zorgen voor een naaste met een hersenaandoening” plaats.  

Deze avond dient om elkaar te ontmoeten en ideeën, informatie en ervaringen uit te wisselen over allerlei aspecten rondom de gevolgen van een hersenaandoening voor u als mantelzorger. Het programma van de avond wordt naar behoefte ingevuld. Er zullen een aantal stellingen worden aangeboden om over te spreken.

Het mantelzorgcafé vindt plaats in 't Boshuys. Dit is een bungalow op het terrein van De Wilbert in Katwijk die zich bevindt aan nabij de dierenweide. (over de Roskambrug naar rechts en dan direct naar links) Het café wordt begeleid door Dorien van der Bent en Bianca Opdam. Zij zijn werkzaam als neurologieverpleegkundigen in de thuissituatie.

De toegang tot het Mantelzorg café is vrij. Wel is het fijn om voor ons te weten hoeveel mensen ongeveer komen. Zou u zich daarom willen aanmelden via een email naar charlotte.vanderzwan@marente.nl of telefonisch op  06-43 263 061.