Kennisfestival thuiszorg groot succes!

28 oktober 2019

Op maandag 28 oktober werd het eerste kennisfestival van de thuiszorg georganiseerd. Tijdens dit festival waren er allemaal verschillende workshops en colleges waar onze collega's vanuit de thuiszorg hun kennis op de verschillende gebieden vanuit de zorg konden delen en verbreden.

Het aanbod was enorm divers; van workshops vanuit de kenniskringen urologie en wondzorg tot in gesprek gaan met de casemanagers dementie. Ook konden zij een interactieve les volgens over smaak of kwamen ze te weten wat de geestelijke verzorging in de thuiszorg te bieden heeft.
Er waren workshops waar de praktijk echt tot leven kwam, zoals bij de kenniskring fysieke belasting. Hoe oefen je nu met een glijzeil en hoe verplaats je een cliënt goed? En dan waren er nog vele andere leerzame en leuke workshops en interessante colleges.

Om het festival echt een festival te laten zijn, konden onze collega's tussendoor genieten van een hapje en een drankje onder het genot van live muziek. Al met al een zeer geslaagde dag, wij kijken uit naar het Kennisfestival 2020!