Jeroen start een crowdfundingsactie

14 mei 2019

Help mee om een dementievriendelijke binnentuin  te realiseren.

Mevrouw G. woont in ons woonzorgcentrum en wil graag buiten, naar onze binnentuin. Alleen is onze tuin (nog) niet dementievriendelijk en is er weinig te beleven voor mevrouw G. en onze andere bewoners.
Een dementievriendelijke binnentuin voor de bewoners, familie en mantelzorgers van Jeroen. Dat is wat we willen.
Een tuin waarin mensen met dementie kunnen bewegen, activiteiten kunnen doen of een wandeling kunnen maken.

Om dit te realiseren, zoeken we mensen die ons willen sponsoren, met kleine en grote bedragen. Doet u mee aan onze crowdfundingsactie?

Voor mensen met dementie is het heel belangrijk om actief te blijven. Wij geloven erin dat veel buiten zijn en het prikkelen van de zintuigen een remmende werking hebben op dementie. Ook verbetert het denkvermogen en verloopt het doen van alledaagse activiteiten beter. Samen met familie of een mantelzorger lekker naar buiten en je laten inspireren door wat onze nieuwe binnentuin te bieden heeft. Dat gunnen wij onze bewoners! Doet u mee?

Wat gaan we doen?

  • de tuin extra toegankelijk maken voor mindervaliden
  • maken van muziek
  • arm- en/of beenfietsen, ook voor mensen in een rolstoel
  • seizoensgebonden plantjes en kruidenplanten
  • ophangen van panelen met herkenbare foto’s uit de bollenstreek
  • plaatsen van 2 lachspiegels
  • en fijne hoekjes met goed tuinmeubilair en parasols

Wij hebben een speciale actiepagina gemaakt, waar u meer kunt lezen over onze wensen en plannen: https://www.doneeractie.nl/help-mee-aan-een-dementievriendelijke-binnentuin/-35955

Deelname crowdfunding
U begrijpt dat onze wensen geld kosten. Jeroen investeert zelf in het tuinmeubilair en de parasols. Voor de rest doen we een beroep op u: we hebben in totaal ongeveer € 12.000,= nodig.
Dit willen we ophalen door middel van deze inzamelingsactie, ook wel crowdfunding genoemd. Met elkaar hopen wij voldoende geld binnen te krijgen om mevrouw G. en alle andere bewoners van Jeroen, hun familie en mantelzorgers, maar ook u, een nieuwe belevingstuin te bieden.

Wilt u mee doen?
Klik dan op de link hierboven en via de button “doneer” kunt u aangeven wat u wilt doneren. Wij zijn u heel dankbaar!

Vragen?
Heeft u nog vragen over deze crowdfundingsactie? Of wilt u misschien meehelpen als vrijwilliger in onze tuin? Dan kunt u hiervoor terecht bij Colette Zoutenbier, teamleider Welzijn, via telefoonnummer 071 750 33 00.