Fancy Fair All American 31 augustus

8 augustus 2019

De fancy fair van De Wilbert sluit zich dit jaar graag aan bij het thema van de feestweek. En dus is het ‘All about the USA’ op 31 augustus. 
Vanaf 09.00 uur is iedereen van harte welkom om een gokje te wagen, iets moois te kopen bij de kraampjes, of om met een hotdog of iets lekkers van de All American BBQ  te luisteren naar muziek in de sfeervolle binnentuin

Natuurlijk zullen alle vertrouwde elementen niet ontbreken tijdens de fancy fair. Het razendspannende enveloppenspel, de fleurige bloemen- en plantenstand, 2e hands kleding, het populaire Rad van Avontuur met mooi prijzen, de curiosa  en niet te vergeten de loterij waar ook iets te winnen valt, waaronder de befaamde scooter. Het staat dit jaar allemaal weer op de agenda.  
Ook de kinderen zal het aan niets ontbreken met de suikerspin- en popcornmachine, het springkussen, het schminken en andere spellen om het kinderfeest compleet te maken.

De opbrengst van de fancy fair komt geheel ten bate van het organiseren van recreatieve activiteiten voor de bewoners van De Wilbert en het rijdend houden van de rolstoelbussen.

U bent van 09.00 uur van harte welkom op zaterdag 31 augustus in De Wilbert! 
Om 15.30 uur wordt de dag afgesloten met de trekking van de loterij. Loten voor de loterij zijn vooraf verkrijgbaar bij de receptie en bar in De Wilbert. De uitslag van de loterij is vanaf 2 september te vinden op de website van Marente.