De Leidse Ouderengeneeskunde Dagen 2018: 27 & 28 september

30 juli 2018

Op donderdag 27 en vrijdag 28 september vinden voor de derde keer de Leidse Ouderengeneeskundedagen plaats, dit keer in het LUMC. Samen met Topaz, het LUMC, Leyden Academy on Vitality and Ageing en de gemeente Leiden, organiseert Marente deze nascholing. Marente vindt kennisbevordering belangrijk en is er trots op dat deze bijzondere tweedaagse nascholing ook dit jaar weer tot stand kon komen. De nascholing wordt speciaal georganiseerd voor huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, klinisch geriaters, internisten, verpleegkundig specialisten en physician assistants.

Ook dit jaar hebben we weer een zeer interessant programma samengesteld. We gaan in op de laatste ontwikkelingen in de ouderenzorg vanuit ziekenhuizen, verpleeghuizen en de eerstelijnsgeneeskunde. Thema’s die zoal aan bod komen, zijn: omgaan met probleemgedrag, samenwerking in de eerstelijnsouderenzorg, voeding, mobiliteit, koorts, infecties en kortademigheid. Plenaire presentaties worden afgewisseld met workshops, pitches, een debat en een quiz. We zien u graag op 27 en 28 september!
Meer informatie en aanmelden op: https://www.boerhaavenascholing.nl/medische-nascholing/2018/de-leidse-ouderengeneeskundedagen-2018/