Blijf vitaal met Medische training voor ouderen

9 januari 2019

Wilt u fit blijven en uw spieren en gewrichten soepel houden? Onze medische training kan u daarbij helpen. Eens per week doet u onder deskundige begeleiding van de fysiotherapeut diverse oefeningen om uw spieren en gewrichten soepel en sterk te houden. Er wordt in een kleine groep getraind waardoor u kunt rekenen op individuele aandacht. De fysiotherapeut zorgt ervoor dat de training op uw eigen niveau is. 

Gezond bewegen

Uit onderzoek blijkt dat training van kracht, balans en conditie leidt tot minder valpartijen. Daarnaast zorgt voldoende bewegen voor het in stand houden van uw zelfstandigheid, zoals goed uit de stoel opstaan of buiten een wandeling maken. Met zorgvuldig geselecteerde oefeningen traint u uw balans, kracht en conditie. De oefeningen zijn afwisselend en voert u gedeeltelijk op sportapparatuur uit. De les start met een gezamenlijke warming-up en eindigt met gezamenlijke cooling-down. Naast fit blijven, is de training ook een moment van ontspanning en gezelligheid.

De Medische training start:

  • maandag 28 januari van 16.00-17.00 uur in Sassenheim
  • woensdag 6 februari van 15.30-16.30 uur in Katwijk
  • donderdag 7 februari van 13.00-14.00 uur in Voorschoten
  • woensdag 13 februari van 16.00-17.00 uur in Oegstgeest

Zorg en Zekerheid vergoedt deze training geheel of gedeeltelijk, afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Bent u elders verzekerd, informeer dan voor welke vergoeding u in aanmerking komt.

Meer informatie en aanmelden