Arbeidsmarktcampagne 'Beste Werkgever' van start

9 september 2019

Marentenaren geven ons het keurmerk 'Beste Werkgever' in de zorg. Een waardering waar we als organisatie natuurlijk onwijs trots op zijn. We vroegen een aantal medewerkers waarom zij Marente de beste werkgever in de zorg vinden. Bekijk de verhalen van Trudy, Conny, Liselot, Wesley, Sedik en Twan op werkenbijmarente.nl/bestewerkgever.

Trudy: "Mijn leidinggevende werkt ook voor míj. Daarom vind ik Marente de beste werkgever in de zorg."
Ik voel mij enorm gewaardeerd. Je merkt bij Marente dat de cliënt centraal staat, daar doen we het voor. Op kantoor staan de ondersteuners klaar voor ons, zodat wij zo goed mogelijk voor onze cliënten kunnen zorgen. Ook mijn teamleider staat voor ons klaar. Ze geeft ons goede adviezen als we daar om vragen en biedt hulp aan als dat nodig is. We doen het echt samen!

Conny: "Er worden kansen in mij gezien die ik zelf niet kende. Daarom vind ik Marente de beste werkgever in de zorg."
Na de opleiding tot verzorgende IG mocht ik verschillende cursussen doen en even later de opleiding tot eerst verantwoordelijk verzorgende. Dit waren voor mij onwijs mooie stappen om te maken. Zowel op professioneel als op persoonlijk vlak ben ik hierdoor erg gegroeid. 

Liselot: "Na mijn stage kreeg ik meteen een vast contract. Daarom vind ik Marente de beste werkgever in de zorg."
Ik vind het heel fijn dat ik na mijn stage mocht blijven. Ik heb een half jaar stage gelopen en dat beviel zowel Marente als mij heel goed.

Wesley: "Ik voel mij gewaardeerd om wie ik ben en wat ik doe. Daarom vind ik Marente de beste werkgever in de zorg."
Waarom Marente voor mij de beste werkgever in de zorg is: ‘Ik voel mij gewaardeerd om wie ik ben en wat ik doe.’ Dat kwam meteen in mij op en is ook niet meer veranderd, zo ervaar ik dat echt.

Sedik: "Van helpende ben ik doorgegroeid naar verpleegkundige. Daarom vind ik Marente de beste werkgever in de zorg."
In 2013 ben ik bij Marente komen werken en heb heel veel kansen gekregen. Nadat ik gediplomeerd verzorgende IG was, ben ik doorgegaan voor de opleiding verpleegkunde.

Twan: "Mijn collega’s en teamleider staan echt open voor mijn ideeën. Daarom vind ik Marente de beste werkgever in de zorg."
Ik werk nog niet heel lang bij Marente, maar heb het van dag één al erg naar mijn zin. Ik ben de jongste in het team en kan onwijs goed met mijn teamleden opschieten. Naast hard werken hebben we ook veel lol samen.