Vakantie (met zorg)

Wil je eens lekker weg? De boel de boel laten? Ontspanning zoeken in een andere omgeving? Kortom de zorgen een poosje laten voor wat ze zijn? Zeker als je afhankelijk bent van thuiszorg of van hulpmiddelen, weet je als geen ander dat ‘even lekker weg' niet zomaar te doen is. 

Marente werkt daarom samen met de organisatie Ouderen Vakanties om je een zo zorgeloos mogelijke vakantie te bieden. Ouderen Vakanties organiseert vakanties voor ouderen die nèt niet meer zelfstandig op vakantie kunnen. Samen met jou zoeken en vinden zij de reis die bij je past. Met je lidmaatschap van Marente geniet je extra voordelig van een vakantie (met of zonder zorg). 

Ouderen Vakanties

Bij Ouderen Vakanties kan je georganiseerde reizen boeken. Zij hebben een gevarieerd aanbod reizen in binnen- en buitenland, voor grote en kleine groepen en met bus of vliegtuig. Er wordt rekening gehouden met je wensen op het gebied van reistempo, faciliteiten in je hotel, excursiemogelijkheden en de mogelijkheid om eventueel zorg te ontvangen tijdens je vakantie. Alle vakanties worden begeleid door vrijwilligers met ervaring in de zorg of als verpleegkundige. 

Infomatie/reserveren

Ouderen Vakanties: www.ouderen-vakanties.nl of 0182-587051

 

Ledenvoordeel Ouderen Vakanties

  • Korting van € 50,- per persoon per boeking