Rusland - 9 dagen - Moskou, Sint-Petersburg en meer

Dompel onder in het land van de tsaren met zijn prachtige paleizen, kloosters, natuur en musea.  

U start in Sint-Petersburg, hier maakt u een uitgebreide stadstour en natuurlijk slaat u de Hermitage niet over. Alles onder begeleiding van Ruslanddeskundige Marie-Thérèse ter Haar. Zij reist ook verder met u mee, bijvoorbeeld naar het schitterende klooster van Sergiev Posad, langs datsja’s en kolchozen, naar Tver aan de Wolga en de must-see parel Novgorod – niet voor niets staat deze stad op de UNESCO Werelderfgoedlijst. De reis eindigt in Moskou, waar u onder meer het Rode Plein en het Kremlin bezoekt, maar ook het luxe winkelparadijs Goem en de verbluffende metrostations. U overnacht in 4-sterrenhotels, inclusief ontbijt. Alle diners zijn inbegrepen, evenals de lijnvluchten, vervoer ter plaatse, de excursies en lezingen. Een aanrader. Het is wel een reis met veel wandelingen – en daardoor alleen geschikt voor leden die fit en goed ter been zijn.

Reisbeschrijving

Download de volledige reisbeschrijving

Word lid van Marente en ga ook mee op vakantie.

Vertrek

Maandag 5 oktober 2020

Ledenprijs

Marente-leden betalen € 1674,-* per persoon bij verblijf in een tweepersoonskamer.

* prijswijziging onder voorbehoud

Uiterste boekingsdatum

30 mei 2020

Reisvoorwaarden

Lees de voorwaarden op de website van onze partner Rusland en Oost-Europa Academie.

Meer informatie

Marente is tijdens werkdagen van 8.30-16.30 uur bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. 

Aanmelding

Vul uw gegevens in op onderstaand aanmeldformulier. Wij geven uw gegevens door aan de reisorganisatie waarmee wij samenwerken. Zij nemen contact met u op om de boeking af te ronden.

Aanmeldformulier

  1. Ik meld me aan voor de reis: Rusland - 9 dagen*
  2. Voorwaarden