Noorse fjorden - 8 dagen

Tijdens deze cruise maakt u kennis met de mooiste plekjes van Noorwegen.

De fjorden natuurlijk, met hun bergachtige kusten met diepe inhammen, maar bijvoorbeeld ook de hoofdstad Oslo, het kleurrijke Kristiansand en Stavanger met zijn schilderachtige witte huisjes. U vertrekt vanuit Rotterdam en vaart op de MS Rotterdam. Dit vijfsterrenschip van de Holland America Line heeft tien dekken, twee zwembaden, drie restaurants, bars, een casino en een theater. U zult zich dus niet vervelen. En de reis is geheel verzorgd: ontbijt, lunch en diner zijn inclusief, net als koffie, thee, water en sap tijdens de maaltijden. Aan boord zijn bovendien twee begeleiders die ondersteuning kunnen bieden bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL), zoals hulp bij het aan- en uitkleden, medicatie of eten. Kom mee en laat u betoveren!

Reisbeschrijving

Download de volledige reisbeschrijving

Word lid van Marente en ga ook mee op vakantie.

Vertrek

zaterdag 23 mei 2020

Ledenprijs

Marente-leden betalen € 1549,- per persoon (exclusief € 20,- reserveringskosten) op basis van volpension en standaard tweepersoonsbinnenhut.

Uiterste boekingsdatum

30 april 2020

Boekingsvoorwaarden

Lees de voorwaarden op de website van onze partner Ouderen Vakanties.

Informatieavond

Kom in vakantiestemming tijdens de informatieavond op 12 februari 2020 in Voorhout.

Meer informatie

Marente is tijdens werkdagen van 8.30-16.30 uur bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. 

Aanmelding

Vul uw gegevens in op onderstaand aanmeldformulier. Wij geven uw gegevens door aan de reisorganisatie waarmee wij samenwerken. Zij nemen contact met u op om de boeking af te ronden.

Aanmeldformulier

  1. Ik meld me aan voor de reis: Noorse fjorden - 8 dagen*
  2. Voorwaarden