Elsloo (Friesland) - 5 dagen

U verblijft in de sfeervolle hotelhoeve De Binnenplaets. Met onder andere een dierenweide en een verwarmd overdekt zwembad, omgeven door landerijen. 

Vanuit de hotelhoeve maakt u uitstapjes naar de Orchideeën Hoeve, met o.a. meer dan 3.000 soorten orchideeën, vlinders en tropische vissen. Ook brengt u een bezoek aan Museum Staphorst, waar het cultuurrijke heden en verleden van dit Overijsselse dorp tot leven komt. Een derde excursie gaat naar het indrukwekkende Kamp Westerbork. In het museum van dit kamp ziet u originele filmbeelden uit 1944, een gedeeltelijk ingerichte barak, een uit de trein geworpen laatste afscheidsgroet en veel objecten die u een beeld geven van deze historische plek. Behalve uw verblijf met volpension en de excursies met begeleiding is het vervoer vanaf een opstapplaats in de Bollenstreek inbegrepen – en terug. Dat geldt ook voor de koffie met Friese oranjekoek bij ontvangst. Aantrekkelijk, toch?

Reisbeschrijving

Download de reisbeschrijving

Word lid van Marente en ga ook mee op vakantie.

Vertrek

maandag 1 juni 2020

Ledenprijs

Marente-leden betalen € 699,- per persoon (excl. € 20,- reserveringskosten) bij verblijf in een tweepersoonskamer.

Uiterste boekingsdatum

30 april 2020

Boekingsvoorwaarden

Lees de voorwaarden op de website van onze partner Ouderen Vakanties

Informatieavond

Kom in vakantiesferen tijdens de informatieavond op 12 februari 2020 in Voorhout.

Meer informatie

Marente is tijdens werkdagen van 8.30-16.30 uur bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. 

Aanmelding

Vul uw gegevens in op onderstaand aanmeldformulier. Wij geven uw gegevens door aan de reisorganisatie waarmee wij samenwerken. Zij nemen contact met u op om de boeking af te ronden.

Aanmeldformulier

  1. Ik meld me aan voor de reis: Elsloo (Friesland) - 5 dagen*
  2. Voorwaarden