Workshop Sushi maken

Tamara Visser van Sushi Class verwelkomt u graag in de prachtige kookstudio van servicecomplex Calla. De workshop begint met uitleg van enkele Japanse gebruiken. Daarna leert u verschillende soorten sushi maken. Bent u geen vlees- of visliefhebber? Er zijn genoeg ingrediënten om vegetarische sushi te maken. U maakt genoeg sushi om na de workshop heerlijk van te eten én om mee naar huis te nemen, zodat u er de volgende dag nog eens van kan genieten.

Locatie en tijd

De workshop vindt plaats op woensdag 17 oktober van 15.00-18.00 uur in de kookstudio van servicecomplex Calla in Rijnsburg. U komt toch ook? 

Ledenvoordeel

De kosten bedragen € 32,50 voor leden en € 35,00 voor niet-leden.

Informatie

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl

Aanmelding

Aanmelding vóór 3 oktober 2018 a.s. via het aanmeldformulier. Telefonisch reserveren is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23.

Let op: Vol = Vol

Exclusief voor Marente-leden

Vanaf begin 2018 kunnen leden van Marente bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvangt u op uw volgende uitstapje €10,- korting. Daarnaast krijgt u bij 3 stempels een leuk presentje.

Spaart u mee?

De spaarkaarten zijn bij alle ledenuitstapjes aan te vragen. We overhandigen u de kaart graag persoonlijk en zetten er dan direct uw eerste stempel in.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Aanhef*
  2. Ik meld me aan voor de Workshop Sushi maken op:*
  3. Automatische incasso*
  4. Komt u met een rolstoel of rollator*

Lees hier de leveringsvoorwaarden.