Senioren Club Marente in Teylingen

Al jaren zijn de uitjes die Marente organiseert voor haar leden een groot succes. We horen dat 60+’ers het heerlijk vinden om met elkaar actief te zijn. Met die gedachte start Marente een nieuwe wekelijkse activiteit: de Senioren Club Marente. Komt u ook? 

Samen actief

De Senioren Club is vanaf 1 oktober 2019 iedere dinsdag van 14.00 tot 21.00 uur en iedere zondag van 9.30 tot 16.30 uur in de Tuinzaal in Bernardus. U kunt de hele dag of een halve dag meedoen. De club wordt begeleid door een actieve en creatieve gastvrouw/-heer. Er zijn altijd twee grote activiteiten per dag en er zijn momenten om gezellig een praatje te maken onder het genot van een kopje koffie of thee. De grote activiteiten worden samen met u bedacht, bijvoorbeeld een creatieve workshop, een gezelschapsspel, een actieve wandeling, een excursie in de buurt, fitness, kookles of een lezing. Wat vindt u leuk om te doen?  

Voor wie? 

Woont u zelfstandig en vindt u het leuk om regelmatig met anderen iets te ondernemen? En vindt u het fijn als dat wordt begeleid door een actieve gastvrouw/-heer? Dan is de Senioren Club misschien wel iets voor u. De nadruk ligt op het samenzijn, activiteiten ondernemen en er een leuke dag van maken. We verwachten dat mensen zelfstandig zijn als het gaat om de toiletgang en eten, want de gastvrouw/-heer is geen zorgverlener. 

 

Word lid van de club! 

Lijkt u het leuk om hieraan mee te doen? Of misschien is het iets voor uw vader, moeder, buurvrouw of ander bekende? Geïnteresseerden kunnen een keer gratis meedoen. Daarna is het mogelijk om lid te worden voor drie maanden. Wilt u zich aanmelden voor een introductiedag of wilt u meteen lid worden van de Senioren Club? Neem contact op met de ledenservice van Marente via 071 409 32 23.

Kosten

De wekelijkste kosten zijn €40,- voor een dagdeel , €63,- voor een hele dag of €113,- voor twee hele dagen. Dit is inclusief koffie en thee arrangement, gezonde tussendoortjes, verfrissende drankjes, materiaalgebruik en een gevarieerd programma. Wil u gebruiken maken van de uitgebreide lunch of de warme maatijd, dan vragen wij daarvoor een vergoeding van €9,-. Ook kunnen wij het vervoer van en naar de Senioren Club voor u regelen, dat kost €25,- voor een 'retourtje'.