Muzikaal Themadiner 

Ontmoet andere leden en geniet samen van een heerlijk themadiner met muzikale omlijsting. De topkoks van De Wilbert maken speciaal voor u een driegangen stampotdiner.

We beginnen met lekker stokbroodje met kruidenboter en een verse tomatensoep. Als hoofdgerecht serveren wij u drie stamppotjes met worst, draadjesvlees en een gehaktballetje. Uiteraard stemmen we de gerechten af op het weer dat verrassend mooi kan zijn in oktober. We sluiten af met een Grand Dessert du Chef.

Tijdens het diner kunt u genieten van een optreden van shantykoor De Weide Poort. 

Locatie en tijd

We verwelkomen u graag op dinsdag 8 oktober om 17.00 uur in De Wilbert in Katwijk. De geheel verzorgde avond duurt tot 20.00 uur.

Ledenvoordeel

Dit themadiner is exclusief voor leden van Marente en kost € 19,50 per persoon, inclusief 2 drankjes.

Speciaal voor de uitstapjes hebben wij gunstige tarieven afgesproken met Taxi Brouwer. U krijgt 30% korting op de kosten van de taxirit naar de locatie. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u dit aangeven bij uw aanmelding. Taxi Brouwer neemt t.z.t. contact met u op om de rit af te spreken.

Informatie

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl

Aanmelding

Aanmelding vóór 27 september 2019 a.s. via het aanmeldformulier. Telefonisch reserveren is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23.

Let op: Vol = Vol


Exclusief voor Marente-leden

Leden van Marente kunnen bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvangt u €10,- korting op een uitstapje naar keuze. Daarnaast krijgt u bij 3 stempels een leuk presentje.

Spaart u mee?

De spaarkaarten zijn bij alle ledenuitstapjes aan te vragen. We overhandigen u de kaart graag persoonlijk en zetten er dan direct uw eerste stempel in.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Ik meld me aan voor het Muzikaal Themadiner op:*
  2. Komt u met een rolstoel/scootmobiel
  3. Automatische incasso*
  4. Voorwaarden*
  5. Wilt u gebruikmaken van Taxi Brouwer voor dit uitstapje?

Lees hier de leveringsvoorwaarden.