Marente Padel Clinic

Beleef het padellen, leer de spelregels en ontdek de basis van padel tijdens onze clinic! Op donderdag 26 oktober organiseren we samen met Dekker Warmond de eerste Marente Padel Clinic. Natuurlijk sluiten we af met een hapje en een drankje om nog even gezellig na te praten.

Op padel avontuur

Padel is niet alleen leuk, maar ook goed voor je sociale, cognitieve en motorische ontwikkeling. Het is een sportieve en actieve bezigheid, waarbij je met vier of twee personen per baan speelt. Na een korte uitleg gaan we de indoor baan op om de technische, mentale en fysieke aspecten van het spel te ontdekken. Voor de benodigde materialen wordt gezorgd. Trek makkelijke kleding aan, draag goede sportschoenen en maak je klaar voor een geweldige padelervaring!

Locatie en tijd

De clinic vindt plaats op donderdag 26 oktober 2023 van 14.00-16.00 uur bij Dekker Warmond, Veerpolder 14 in Warmond. 

Ledenvoordeel

De geheel verzorgde clinic is exclusief voor leden en kost € 21,50 per persoon, inclusief hapje en drankje (bier, fris of wijn). Wil je de clinic bezoeken met iemand die niet-lid is van Marente? Maak dan gebruik van de lid-werft-lid actie en kom gezellig samen. 

Informatie

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl

Aanmelding

Van te voren aanmelden is noodzakelijk en kan via het aanmeldformulier. Telefonisch reserveren is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23.

Let op: Vol = Vol


Exclusief voor Marente-leden

Leden van Marente kunnen bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvang je €10,- korting op een uitstapje naar keuze. Daarnaast krijgt je bij 3 stempels een leuk presentje.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Aanhef*
  2. Ik meld me aan voor de Padel Clinic op*
  3. Automatische incasso*
  4. Voorwaarden*
  5. Wilt u gebruikmaken van Taxi Brouwer voor dit uitstapje?

Lees hier de leveringsvoorwaarden.