Marente Wandeltocht

Donderdag 27 oktober staat er een stevige wandeling van 15,5 kilometer op het programma, door de bossen en duinen van Meijendel. Wandelt u gezellig mee? We komen langs diverse uitzichtpunten, de Waalsdorpervlakte, het Oranjehotel en de watertoren. Ook pakken we een stuk strand mee.

Lekkere lunch

Op ongeveer 3/4 van de route stoppen we bij Boerderij Meijendel voor een kopje koffie/thee met een broodje gezond of een heerlijke pannekoek. Hier kunt u gelijk even uitrusten en naar het toilet. We raden u aan voor onderweg een rugtas met wat te eten en drinken mee te nemen. En uiteraard goede (wandel)schoenen te dragen. 

Locatie en tijd

We verzamelen donderdag 27 oktober op parkeerplaats Kievietsduin, aan het einde van de Meijendelseweg (30) in Wassenaar. Om 10.00 uur start de wandeling. Rond 14.00 uur keren we terug op de parkeerplaats. 

Ledenvoordeel

De wandeling is exclusief voor leden van Marente en kost €15,00 per persoon. Natuurlijk kunt u ook lid worden en meegenieten van de leuke uitstapjes van Marente.

Informatie

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.


Exclusief voor Marente-leden

Leden van Marente kunnen bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvangt u €10,- korting op een uitstapje naar keuze. Daarnaast krijgt u bij 3 stempels een leuk presentje.

Spaart u mee?

De spaarkaarten zijn bij alle ledenuitstapjes aan te vragen. We overhandigen u de kaart graag persoonlijk en zetten er dan direct uw eerste stempel in.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Aanhef*
  2. Ik meld mij aan voor de wandeltocht op*
  3. Automatische incasso*
  4. Voorwaarden*