Word gratis lid een barbecue gezellig mee

Kom ook naar de ledenbarbecue in de Wilbert in Katwijk en ontmoet andere leden. In de schitterende binnentuin stellen wij de barbecues op en bereiden onze koks het lekkerste vlees en de mooiste spiesjes voor u. Neem daar nog een lekkere salade, wat stokbrood met kruidenboter en diverse sausjes bij en uw maaltijd is compleet. 

Natuurlijk zorgen we voor gezellige zitjes, zodat u onder het genot van een drankje op uw gemak kunt eten. De barbecue vindt plaats in een ongedwongen sfeer waarbij gastvrijheid, sociale contacten en gezelligheid centraal staan. 

Locatie en tijd

We verwelkomen u graag op donderdag 26 juli 2018 van 17.00 - 20.00 uur in de Wilbert in Katwijk. 

Ledenvoordeel

Deze barbecue is exclusief voor leden van Marente en kost €16,00 per persoon. Niet-leden kunnen zich ook aanmelden voor het lidmaatschap een meegenieten van de ledenbarbecue.

Informatie

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl

Aanmelding

Aanmelding vóór 19 juli 2018 a.s. via het aanmeldformulier. Telefonisch reserveren is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23.

Let op: Vol = Vol

Exclusief voor Marente-leden

Vanaf begin 2018 kunnen leden van Marente bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvangt u op uw volgende uitstapje €10,- korting. Daarnaast krijgt u bij 3 stempels een leuk presentje.

Spaart u mee?

De spaarkaarten zijn bij alle ledenuitstapjes aan te vragen. We overhandigen u de kaart graag persoonlijk en zetten er dan direct uw eerste stempel in.

Ja, ik word dit jaar gratis lid en meld mij aan voor de ledenbarbecue

  1. Aanhef*
  2. Maakt gebruik van een rolstoel*
  3. Automatische incasso per 2019*
  4. Voorwaarden lidmaatschap Marente*
  5. Wilt u de digitale nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven van kortingen, aanbiedingen en activiteiten?

Het lidmaatschap loopt tot het einde van het jaar en wordt daarna automatisch verlengd en omgezet in een regulier jaarabonnement van € 23,- p/jr per huishouden. U kunt op ieder gewenst moment opzeggen door een mail te sturen naar ledenservice@marente.nl.

Op het lidmaatschap zijn de leveringsvoorwaarden en het privacybeleid van Marente van toepassing.