Kerstmarkt Oberhausen Duitsland

Reist u mee per luxe touringcar naar de kerstmarkt in Oberhausen? Deze prachtig verlichte kerstmarkt is met ongeveer 150 houten huisjes een van de grootste kerstmarkten in het Ruhrgebied.

Er zijn niet alleen kraampjes met zoete en hartige gerechten en gluhwein, maar er zijn ook veel ambachten te zien. Zo is er onder andere een glasblazer en een houtbewerker. Uiteraard ontbreken de kramen met snuisterijen niet, hier kunt u vast slagen voor uw kerstcadeaus of kerstversiering!

Om zoveel mogelijk tijd op de markt door te brengen, gaan we vroeg op pad.

Meld u snel aan voor deze geheel verzorgde dagtocht. 

Het programma

Om 7.30 uur vertrekken we vanaf Voorhout richting Duitsland. Onderweg trakteren we u op koffie/thee en koek. Om 11.00 uur komen we aan in CentrO waar de winkels allemaal in kerstsfeer zijn ingericht en u naar hartenlust op eigen gelegenheid kunt shoppen. Rond 16.00 uur stappen we weer in de bus voor de terugtocht naar Nederland.

Heerlijk driegangendiner

Rond 17.45 uur stoppen we bij Restaurant De Ruggestee waar we gezellig samen gaan genieten van een heerlijk driegangendiner.

Om 20.00 uur hervatten we de terugreis naar Voorhout waar we rond 22.00 uur aankomen. 

Ledenvoordeel

Deze dagtocht is exclusief voor leden en kost €59,- per persoon, inclusief koffie/thee, koek en een heerlijk driegangendiner. Overige aankopen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Het is toegestaan om in de bus eigen comsumpties te nuttigen. Niet-leden kunnen zich direct aanmelden voor het lidmaatschap en ook meegenieten van deze exclusieve dagtocht.

Speciaal voor de uitstapjes hebben wij gunstige tarieven afgesproken met Taxi Brouwer. U krijgt 30% korting op de kosten van de taxirit naar de locatie. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u dit aangeven bij uw aanmelding. Taxi Brouwer neemt t.z.t. contact met u op om de rit af te spreken.

Locatie en tijd

Op donderdag 21 november om 7.30 uur vertrekken we met de luxe touringcar vanaf het hoofdkantoor van Marente, Rijnsburgerweg 2 in Voorhout. We verwachten rond 22.00 uur terug te zijn. 

Informatie

Marente is tijdens werkdagen van 8.30-16.30 uur bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Aanmelden

Meld u aan vóór 7 november a.s. via onderstaand formulier. Telefonisch aanmelden is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23. Deze dagtocht is helaas niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Let op: Vol = Vol


Exclusief voor Marente-leden

Leden van Marente kunnen bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvangt u €10,- korting op een uitstapje naar keuze. Daarnaast krijgt u bij 3 stempels een leuk presentje.

Spaart u mee?

De spaarkaarten zijn bij alle ledenuitstapjes aan te vragen. We overhandigen u de kaart graag persoonlijk en zetten er dan direct uw eerste stempel in.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Aanhef*
  2. Ik meld me aan voor de Kerstmarkt op:*
  3. Automatische incasso*
  4. Voorwaarden*
  5. Wilt u gebruikmaken van Taxi Brouwer voor dit uitstapje?*