Kerstbrunch bij In Duyn

Kom ook naar de gezellige kerstbrunch. In het sfeervolle restaurant In Duyn kunt u samen met leeftijdsgenoten genieten van heerlijke (kerst)gerechten, het mooie uitzicht en natuurlijk elkaars gezelschap.

Bruncht u gezellig mee

Van het brunchbuffet kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment van gerechten, waaronder overheerlijke kerststol, luxe broodsoorten, diverse salades, 'De bourgondische' kroket, omelet met garnalen, vers fruit en nog veel meer. Gedurende de brunch serveren wij u onbeperkt koffie, thee, melk en jus d'orange. Andere drankjes kunt u achteraf afrekenen. Bent u minder mobiel, dan zorgen wij dat uw keuze aan tafel wordt gebracht.

Locatie en tijd

We verwelkomen u graag op dinsdag 18 december 2018 van 11.30-14.00 uur in restaurant In Duyn, Noordduinseweg 17 in Katwijk.
Er is voldoende parkeergelegenheid bij het restaurant.  

Nel: "We hebben zo genoten met de Paasbrunch, met de Kerst gaan we weer"

Ledenvoordeel

Deze Kerstbrunch kost € 24,50 per persoon voor leden en € 30,-  per persoon voor niet-leden. Als u zich aanmeldt voor het lidmaatschap kunt u ook voor de ledenprijs meegenieten. Het lidmaatschap is gratis voor de rest van dit jaar. 

Informatie

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl

Aanmelding

Aanmelding vóór 12 december 2018 via het aanmeldformulier. Telefonisch reserveren is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23.

Let op: Vol = Vol

Exclusief voor Marente-leden

Vanaf begin 2018 kunnen leden van Marente bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvangt u op uw volgende uitstapje €10,- korting. Daarnaast krijgt u bij 3 stempels een leuk presentje.

Spaart u mee?

De spaarkaarten zijn bij alle ledenuitstapjes aan te vragen. We overhandigen u de kaart graag persoonlijk en zetten er dan direct uw eerste stempel in.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Ik meld me aan voor de Kerstbrunch op:*
  2. Komt u met een rolstoel/scootmobiel
  3. Automatische incasso*
  4. Voorwaarden*