Jazz concert met Greetje Kauffeld

Speciaal voor cliënten, mantelzorgers en leden van Marente wordt er met de Stichting Muziek in Huis een feestelijk jazzconcert georganiseerd op zaterdag 15 september in Tripodia in Katwijk.

Ter gelegenheid van het 10.000e concert van Stichting Muziek in Huis organiseert Marente dit speciale jubileumconcert met een onvergetelijk optreden van Greetje Kauffeld. Greetje was in 1961 deelneemster aan het Songfestival met “Wat een dag” en neemt u deze middag mee naar de tijd van romantiek en een leven vol verwachtingen. Laat u meevoeren naar plaatsen en belevenissen van vroeger met muziek van Cole Porter, Irving Berlin, George Gershwin, Miles Davis en vele anderen.

Aanmeldformulier

Via onderstaand formulier kunnen leden van Marente zich aanmelden voor het jazz concert. Bent u geen lid, maar krijgt u wel zorg van Marente of woont u op een van onze woonzorglocaties, dan kunt u zich aanmelden bij uw zorgverleners of activiteitenmedewerkers.  

  1. Aanhef*
  2. Ik meld me aan voor het volgende uitstapje (u kunt ook meerdere uitstapjes selecteren)
  3. Komt u met een rolstoel

Programma

Vanaf 13.30 uur wordt u ontvangen in de foyer met koffie en iets lekkers. Het optreden begint om 15.00 uur en duurt ongeveer een uur. Daarna kunt u met een hapje en een drankje nog even gezellig napraten in de foyer. Om 17.00 uur is de middag afgelopen en gaat u een ervaring rijker weer naar huis.

Kosteloos

De middag is gratis voor leden van Marente, mantelzorgers en (thuiszorg-)cliënten. U dient zich wel van tevoren aan te melden. Informatie en/of aanmelden: ledenservice@marente.nl of 071 409 32 23. Wees er snel bij, vol is vol

Details

  • Greetje Kauffeld in Tripodia.
  • Zaterdag 15 september, 13.30 17.00 uur. 
  • Aanmelden kan via het formulier hiernaast. 
  • Kosten: geen.