Alle bakkers klaar? Bakken én proeven maar!

Heel Marente bakt is een super smakelijke en gezellige bakwedstrijd. Helemaal in lijn met het populaire programma. Met gepassioneerde bakkers, een jury en publiek dat letterlijk meegeniet. 

Bak mee

Tijdens deze middag kunt u uw zelfgebakken taart laten keuren door een deskundige jury bestaande uit Jerry van gebak- en chocoladewinkel Mokka uit Sassenheim, Els Zonneveld, één van de meest gepassioneerde taartenbakkers van Marente en top kok Wouter Rhijnsburger. De drie beste taartenbakkers ontvangen een toepasselijke prijs. Doet u met uw taart mee aan het wedstrijdgedeelte dan is de gehele middag gratis.

Kom proeven

Ook als u niet wilt bakken, kunt u er deze gezellige middag bij zijn. Alle leden zijn van harte welkom en betalen voor deze middag, inclusief koffie/thee, zelf gebakken taart en bingo slechts € 14,00 per persoon. 

Locatie en tijd

U bent van harte welkom op woensdag 13 februari 2019 van 13.30-16.30 uur in Bernardus in Sassenheim.

Informatie

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl

Aanmelding

Aanmelding vóór 31 januari 2019 via het aanmeldformulier. Telefonisch reserveren is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23.

Let op: Vol = Vol


Exclusief voor Marente-leden

Leden van Marente kunnen bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvangt u €10,- korting op een uitstapje naar keuze. Daarnaast krijgt u bij 3 stempels een leuk presentje.

Spaart u mee?

De spaarkaarten zijn bij alle ledenuitstapjes aan te vragen. We overhandigen u de kaart graag persoonlijk en zetten er dan direct uw eerste stempel in.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Ik meld me aan voor Heel Marente bakt*
  2. Komt u met een rolstoel/scootmobiel
  3. Automatische incasso*
  4. Voorwaarden*