Fantastische lunchshow met verrassingsthema

Na de succesvolle dinershow met Daan de Mooij hebben wij hem opnieuw uitgenodigd voor een volledig verzorgde middag met lunch, show én bingo. Met Gerlinde Vliegenhart van de Corien de Groot Foundation zet hij een weer een spetterende show met liedjes en sketches neer.  U bent van harte welkom.

Gedurende de middag serveren wij u een feestelijke lunch bestaande uit een broodje kroket, een krentenbol en koffie, thee en een sapje. Later op de middag serveren wij u een kopje koffie of thee met een bonbon en uiteraard ontbreekt het advocaatje niet. Na de lunch kunt u genieten van een show waarvan het thema nog een verrassing is.

Locatie en tijd

We verwelkomen u graag op donderdag 8 november om 12.00 uur in De Schelft in Noordwijkerhout. De geheel verzorgde middag duurt tot 16.00 uur.

Ledenvoordeel

De middag is exclusief voor leden van Marente en kost € 19,50 per persoon.

Informatie

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl

Aanmelding

Aanmelding vóór 24 oktober 2018 a.s. via het aanmeldformulier. Telefonisch reserveren is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23.

Let op: Vol = Vol

Exclusief voor Marente-leden

Vanaf begin 2018 kunnen leden van Marente bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvangt u op uw volgende uitstapje €10,- korting. Daarnaast krijgt u bij 3 stempels een leuk presentje.

Spaart u mee?

De spaarkaarten zijn bij alle ledenuitstapjes aan te vragen. We overhandigen u de kaart graag persoonlijk en zetten er dan direct uw eerste stempel in.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Aanhef*
  2. Ik meld me aan voor de Fantastische lunchshow op:*
  3. Komt u met een rolstoel/scootmobiel
  4. Automatische incasso*

Lees hier de leveringsvoorwaarden.