Rondvaart 'Reuzen in het Veen'

Ook deze zomer organiseert Marente in samenwerking met Groene Hart Cruises/Rederij van Hulst de gezellige rondvaart 'Reuzen in het Veen'.

Op het luxe schip De River Queen vaart u via de drijvende tuinen van Aalsmeer naar Burgerveen. Onderweg geniet u van koffie, een gebakje, het uitzicht en elkaar gezelschap. Tijdens de toch meren we aan bij Palingrokerij Eveleens waar u eventueel een visje kunt eten of iets lekkers mee kunt nemen voor thuis.

Vaart u ook weer mee?

Locatie en tijd

We vertrekken op woensdag 26 juni om 11.00 uur vanaf de Zijldijk 30 in Leiderdorp. Tussen 10.30 en 10.45 uur kunt u instappen. Er is voldoende ruimte om uw auto te parkeren. Wordt u liever gereden? Wij hebben gunstige tarieven af kunnen spreken met Taxi Brouwer. U krijgt 30% korting op de kosten van de taxirit naar de locatie. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u dit aangeven bij uw aanmelding. Taxi Brouwer neemt t.z.t. contact met u op om de rit af te spreken.

Ledenvoordeel

Deze rondvaart is exclusief voor leden en kost €26,50 per persoon, inclusief koffie en gebak. Overige drankjes, lunchgerechten en aankopen bij Eveleens zijn niet bij de prijs inbegrepen. Niet-leden kunnen zich direct aanmelden voor het lidmaatschap en toch meegenieten van deze exclusieve rondvaart.

Informatie

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Aanmelden

Meld u aan vóór 13 juni a.s. via onderstaand formulier. Telefonisch aanmelden is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23.

Let op: Vol = Vol


Exclusief voor Marente-leden

Leden van Marente kunnen bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvangt u €10,- korting op een uitstapje naar keuze. Daarnaast krijgt u bij 3 stempels een leuk presentje.

Spaart u mee?

De spaarkaarten zijn bij alle ledenuitstapjes aan te vragen. We overhandigen u de kaart graag persoonlijk en zetten er dan direct uw eerste stempel in.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Aanhef*
  2. Ik meld me aan voor de rondvaar Reuzen in het Veen op:*
  3. Automatische incasso*
  4. Voorwaarden*
  5. Wilt u gebruikmaken van Taxi Brouwer voor dit uitstapje?*