Dagtocht naar culinair Twente

Reist u mee per luxe touringcar naar het prachtige Twente? Tijdens ons bezoek aan deze mooie streek nemen we een exclusief “kijkje in de keuken” van onze maaltijdleverancier Food Connect.

Onder het genot van koffie of thee met de originele Twentse Krentewegge, vertelt Food Connect over het ontstaan van het bedrijf en de unieke maaltijden. Vervolgens krijgen we een rondleiding en zien we hoe de maaltijden aan huis bezorgd worden. Uiteraard wordt er een heerlijke lunch geserveerd bestaande uit diverse gerechten.

Na de lunch stappen we weer in de bus voor een bezoek aan Piggy's Palace, een varkensboerderij waar u zelfs kunt knuffelen met de biggen.

Na een dagje genieten van de mooie omgeving, de heerlijke gerechten en de de biggen gaan we rond 15.00 uur weer op huis aan. We verwachten rond 17.45 uur in Voorhout aan te komen.

Locatie en tijd

Om 9.00 uur vertrekken we met de luxe touringcar vanaf het hoofdkantoor van Marente, Rijnsburgerweg 2 in Voorhout. Tussen 8.30 en 8.50 uur kunt u instappen. 

Speciaal voor de uitstapjes hebben wij gunstige tarieven afgesproken met Taxi Brouwer. U krijgt 30% korting op de kosten van de taxirit naar de locatie. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u dit aangeven bij uw aanmelding. Taxi Brouwer neemt t.z.t. contact met u op om de rit af te spreken.

Ledenvoordeel

Deze dagtocht is exclusief voor leden en kost €35,00 per persoon, inclusief koffie, Twentse Krentewegge en een heerlijke lunch. Overige aankopen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Het is toegestaan om in de bus eigen comsumpties te nuttigen. Niet-leden kunnen zich direct aanmelden voor het lidmaatschap en ook meegenieten van deze exclusieve dagtocht.

Informatie

Marente is tijdens werkdagen van 8.30-16.30 uur bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Aanmelden

Meld u aan vóór 25 mei a.s. via onderstaand formulier. Telefonisch aanmelden is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23. Deze dagtocht is helaas niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Let op: Vol = Vol


Exclusief voor Marente-leden

Leden van Marente kunnen bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvangt u €10,- korting op een uitstapje naar keuze. Daarnaast krijgt u bij 3 stempels een leuk presentje.

Spaart u mee?

De spaarkaarten zijn bij alle ledenuitstapjes aan te vragen. We overhandigen u de kaart graag persoonlijk en zetten er dan direct uw eerste stempel in.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Aanhef*
  2. Ik meld me aan voor de dagtocht Culinair Twente op:*
  3. Automatische incasso*
  4. Voorwaarden*
  5. Wilt u gebruikmaken van Taxi Brouwer voor dit uitstapje?*