Dagtocht Den Haag
Bezoek aan de Tweede Kamer

Reist u mee per luxe touringcar naar Den Haag? We brengen een bezoek aan de Ridderzaal, de 1e kamer en de 2e kamer.

Tijdens een privé rondleiding van 10.30 tot 12.00 uur vertelt een gids u alles over de geschiedenis van de democratie, de spelregels van politiek en hoe u zelf invloed kunt uitoefenen in Nederland en Eruopa.

Uiteraard is er ook aandacht voor de geschiedenis van de gebouwen waar de Ridderzaal, de 1e en 2e kamer gevestigd zijn.

Programma en locatie

Op woensdag 6 november staat om 9.00 uur de koffie/thee met iets lekkers voor u klaar in het hoofdkantoor van Marente, Rijnsburgerweg 2 in Voorhout. Van daaruit vertrekken we om 9.30 uur  met een luxe touringcar naar Den Haag. U wordt afgezet bij het Binnenhof waar u vervolgens met een gids aan de anderhalf uur durende rondleiding begint. Vanaf 12.00 uur bent u vrij om de stad te verkennen en te lunchen. Om 15.30 uur wordt u weer opgehaald bij het Binnenhof.  Rond 16.30 uur komen we weer in Voorhout aan. 

Heel belanrijk:

  • u mag alleen naar binnen als u zich kunt identificeren, zorg dus dat u een geldig legitimatiebewijs heeft
  • deze tour is alleen geschikt voor mensen die goed ter been zijn. De rondleiding omvat enkele trappen en er is geen lift aanwezig.

Ledenvoordeel

Deze dagtocht is exclusief voor leden en kost € 29,50 per persoon, inclusief koffie/thee en iets lekkers op het hoofdkantoor van Marente. Overige aankopen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Niet-leden kunnen zich direct aanmelden voor het lidmaatschap en ook meegenieten van deze exclusieve dagtocht.

Speciaal voor de uitstapjes hebben wij gunstige tarieven afgesproken met Taxi Brouwer. U krijgt 30% korting op de kosten van de taxirit naar de locatie. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u dit aangeven bij uw aanmelding. Taxi Brouwer neemt t.z.t. contact met u op om de rit af te spreken.

Informatie

Marente is tijdens werkdagen van 8.30-16.30 uur bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Aanmelden

Meld u aan via onderstaand formulier. Telefonisch aanmelden is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23. Deze dagtocht is helaas niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Let op: Vol = Vol


Exclusief voor Marente-leden

Leden van Marente kunnen bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvangt u €10,- korting op een uitstapje naar keuze. Daarnaast krijgt u bij 3 stempels een leuk presentje.

Spaart u mee?

De spaarkaarten zijn bij alle ledenuitstapjes aan te vragen. We overhandigen u de kaart graag persoonlijk en zetten er dan direct uw eerste stempel in.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Aanhef*
  2. Ik meld me aan voor de dagtocht Den Haag op:*
  3. Automatische incasso*
  4. Voorwaarden*
  5. Wilt u gebruikmaken van Taxi Brouwer voor dit uitstapje?*