Culinair kersdiner in Berkhout

Samen met andere leden genieten van een verrassend diner in kerstsfeer. Ook dit jaar kunt u weer aanschuiven. Een team van Marente-topkoks verzorgt een speciaal driegangenmenu voor u. We kunnen u nu al verzekeren dat ze er een topprestatie leveren.

Locatie en tijd

We verwelkomen u graag op woensdag 12 december 2018 van 17.00-20.00 uur. 

Ledenvoordeel

Het kerstdiner is exclusief voor leden van Marente en kost € 22,50 per persoon inclusief 2 drankjes. Niet-leden kunnen zich ook aanmelden voor het lidmaatschap een meegenieten van  het kerstdiner.

Informatie

Marente is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl

Aanmelding

Aanmelding vóór woensdag 28 november 2018 a.s. via het aanmeldformulier. Telefonisch reserveren is ook mogelijk via telefoonnummer 071 409 32 23.

Let op: Vol = Vol

Exclusief voor Marente-leden

Vanaf begin 2018 kunnen leden van Marente bij deelname aan een speciaal voor leden georganiseerd Marente-uitstapje stempels sparen. Bij een volle spaarkaart (7 stempels) ontvangt u op uw volgende uitstapje €10,- korting. Daarnaast krijgt u bij 3 stempels een leuk presentje.

Spaart u mee?

De spaarkaarten zijn bij alle ledenuitstapjes aan te vragen. We overhandigen u de kaart graag persoonlijk en zetten er dan direct uw eerste stempel in.

Ja, ik wil mij aanmelden

  1. Aanhef*
  2. Ik meld me aan voor het Kerstdiner op:*
  3. Komt u met een rolstoel/scootmobiel
  4. Automatische incasso*
  5. Voorwaarden*

Lees hier de leveringsvoorwaarden.