Schoenen en podologie aan huis

Voor de aanschaf van nieuwe schoenen kunt u gewoon thuis blijven! Onze samenwerkingspartner laat u in uw eigen huis, vrijblijvend een uitgebreide collectie schoenen zien. Gewone schoenen, wandelschoenen, pantoffels, sandalen en slippers.

Speciale schoenen, schoenen voor mensen met zere voeten zoals reumapatiënten en diabetici. Voor dames is maat 35 t/m 44 beschikbaar en voor de heren maat 39 t/m 48.

Tap Speciaal Schoenen

Tap Speciaal Schoenen is gespecialiseerd in schoenmode voor senioren en/of mensen met gevoelige voeten. Natuurlijk is het ook mogelijk om langs te gaan bij de Beterlopenwinkel, Splinterlaan 158 in Leiderdorp. Kijk ook eens op www.tap-speciaal-schoenen.nl of op de website van de Beterlopenwinkel: www.beterlopenwinkel.nl

Podoloog Wim van Zijp

Tap Speciaal Schoenen werkt samen met Podoloog Wim van Zijp. Indien nodig kunnen zij u doorverwijzen voor het aanmeten van podologische zolen. Podoloog Wim van Zijp is gevestigd op de volgende locaties:

  • Splinterlaan 160, 2352 SM Leiderdorp
  • Wijttenbachweg 35b, 2341 VX Oegstgeest

Kijk voor meer informatie op www.podologievanzijp.nl

Iets voor u?

Deze service is ideaal voor mensen die aan huis gebonden zijn.

Ledenvoordeel

  • Op vertoon van uw ledenpas krijgt u 10% korting bij Tap Speciaal Schoenen. Voor het bezoek aan huis worden geen voorrijkosten in rekening gebracht.
  • Op vertoon van uw ledenpas krijgt u 10% korting bij de Beterlopenwinkel, Splinterlaan 158 in Leiderdorp. Bestelt u via de webshop? Gebruik dan kortingscode MARENTE2021 en vul uw lidnummer in.
  • Op vertoon van uw ledenpas krijgt u 10% korting bij Podoloog Wim van Zijp. Deze korting geldt voor het totale onderzoek voor het aanmeten van steunzolen. De podoloog komt op uw verzoek ook aan huis, voor dit huisbezoek worden wel voorrijkosten in rekening gebracht.

Informatie/aanmelding

Voor meer informatie of aanmelden kunt u op werkdagen tussen 08.30-16.30 uur contact opnemen met Marente via telefoonnummer  071 409 33 33 of gebruik maken van het aanmeldformulier. Uw gegevens worden doorgegeven aan de dienstverlener en zij nemen vrijblijvend contact met u op voor het geven van informatie of het maken van een afspraak. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Neem u direct contact op met Tap Speciaal Schoenen of Podoloog Wim van Zijp, vergeet dan niet te vermelden dat u lid bent van Marente en recht heeft op het ledenvoordeel. 

Ja, ik wil me aanmelden 

  1. Aanhef*