Boodschappen en/of koelverse maaltijden

Koelverse maaltijden en/of boodschappen thuisbezorgd

Bent u niet (altijd) in de gelegenheid om zelf uw boodschappen te doen of om een gezonde maaltijd te koken? Dan kan Thuisboodschap u helpen. De koeriers brengen uw koelverse maaltijden en/of dagelijkse boodschappen bij u aan huis.

Vers en ambachtelijke maaltijden

De koelverse maaltijden worden met verse ingrediënten en op een ambachtelijke wijze bereid. Er zijn meerdere keuzemenu's die altijd voldoen aan de richtlijnen van gezonde voeding. Ook kunt u per dag kiezen uit meerdere voor-, hoofd- en nagerechten. Volgt u een speciaal dieet? Ook dan bent u bij Thuisboodschap aan het juiste adres. Uw bestelling wordt twee keer per week thuisbezorgd.

Dagelijkse boodschappen

U kunt ook uw dagelijkse boodschappen laten bezorgen. Bijvoorbeeld een pak melk, een pondje suiker of een fles afwasmiddel. Wel zo makkelijk!

Eenvoudig bestellen

Als lid van Marente kunt u voortaan op overzichtelijke formulieren uw boodschappen en gewenste maaltijden doorgeven aan de bezorgers van Thuisboodschap. Online bestellen kan ook. Thuisboodschap zorgt er vervolgens voor dat uw bestelling op het afgesproken tijdstip bij u aan huis bezorgd wordt. Door een vaste groep bezorgers, zodat u altijd een vertrouwd gezicht aan de deur krijgt.

Kosten en ledenvoordeel

  • Een maaltijd kost voor leden €6,75. Minimale afname is 3 maaltijden. Voor het leveren van de maaltijden en de bijbestelde boodschappen betaalt u geen bezorgkosten.
  • Het is ook mogelijk om alleen uw boodschappen te bestellen. De bezorgkosten zijn €5,95. De bezorgkosten vervallen bij afname van meer dan €20,00 boodschappen per bestelling.

Bij Thuisboodschap betaalt u altijd via automatische incasso. Bij aflevering krijgt u een ontvangstbewijs voor uw administratie.

 

Informatie/aanmelding

Voor meer informatie of aanmelden kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Marente via telefoonnummer  071 409 33 33 of gebruik maken van het aanmeldformulier. Uw gegevens worden doorgegeven aan de dienstverlener en zij nemen vrijblijvend contact met u op voor het geven van informatie of het maken van een afspraak.  

Ja, ik wil me aanmelden

  1. Aanhef*