Sportief wandelen

Kom in beweging en wandel mee in een gezellige groep. Onder begeleiding van een fysiotherapeut van Marente maakt u binnen het uur een wandeling van 3 kilometer. Onderweg worden diverse spierversterkende oefeningen gedaan. Het wandeltempo ligt wat hoger dan normaal maar het is zeker geen hardlopen.

Om 13.30 uur start de wandeling vanuit De Beweegschool, Heilige Geestweg 26 in Noordwijk. Tijdens de wandeling doet, u onder begeleiding van de fysiotherapeut, spierversterkende oefeningen voor de grote spiergroepen van het lichaam. Deze zijn niet alleen belangrijk voor het opstaan en lopen, maar ook om klachten aan de gewrichten te voorkomen.

Gezellige afsluiting

Rond 14.30 uur arriveert u weer bij De Beweegschool. Hier drink u gezellig samen een kopje koffie/thee en kan de route voor de volgende week misschien doorgenomen worden.

Kosten

Sportief wandelen wordt aangeboden in een serie van 8 lessen en kost € 60,- voor leden en € 85,- voor niet-leden.

Informatie

Voor meer informatie of aanmelden kunt u op werkdagen tussen 08.30-16.30 uur contact opnemen met Ledenservice Marente via telefoonnummer  071 409 32 23 of emailadres ledenservice@marente.nl. Lees hier de leveringsvoorwaarden.

Ja, ik wil me aanmelden 

  1. Aanhef*
  2. Automatische incasso*
  3. Voorwaarden*