Samen lid is leuker

Rond 7 mei valt de Thuis! weer bij u op de mat. Bij dit magazine ontvangt u de 'Samen lid folder' voor uw buurvrouw, zus, zwager of iemand anders in uw omgeving. In deze folder ontdekt hij of zij de voordelen van het lidmaatschap. 

Al voor € 10,- kan hij /zij dit jaar ook profiteren van het lidmaatschap van Marente en gebruikmaken van speciale acties.  En het mooiste is, als u de aanmeldkaart samen met het nieuwe lid invult, maakt u beiden kans op een prachtige Apple iPad! of één van de 300 hamamdoeken. 

Maak nu al kans op een iPad!

Als u iemand in uw omgeving nu al aandraagt als lid van Marente, gaat hij of zij direct profiteren van onze diensten en bijkomende voordelen. Van gratis krukken bij de Thuiszorgwinkel tot de maaltijdbezorging of kapper en pedicure aan huis. Ook kan hij of zij deelnemen aan de cursussen en de exclusief voor leden georganiseerde uitstapjes.

Voor slechts € 10,- kan het nieuwe lid dit jaar profiteren van de voordelen. Het lidmaatschap geldt voor alle bewoners op hetzelfde adres en loopt tot het einde van het jaar.

Voor uw inspanning wordt u natuurlijk beloond. U dingt beiden mee voor de iPad of één van de hamamdoeken. Eind juni 2019 trekken wij de winnaars.

U mag zo vaak meedoen als u zelf wilt. Vul samen met het nieuwe lid bijgaand formulier in.

Leden aan het woord

Mevrouw Zwaan: "De uitstapjes die Marente organiseert voelen voor  mij als vakantiedagen. Ik doe sinds een jaar of tien overal aan mee, van de barbecues tot de bingo en de concerten. Het varen vind ik het mooiste. Vaak ga ik met één of een paar vriendinnen, maar ook weleens alleen. Je komt altijd wel bekenden tegen, of leuke nieuwe mensen. Ik houd van mensen om me heen. 

Ja, ik word lid voor € 10,-

  1. Gegevens Marente-lid

  2. Gegevens nieuw lid:

  3. Aanhef*
  4. Automatische incasso per 2019*
  5. Voorwaarden lidmaatschap Marente*

Per 1 januari 2020 wordt het lidmaatschap automatisch verlengd en omgezet in een jaarabonnement van € 23,50 bij automatische incasso. Het lid kan op ieder gewenst moment opzeggen door een mail te sturen naar ledenservice@marente.nl. Op het lidmaatschap zijn de leveringsvoorwaarden en het privacybeleid van Marente van toepassing