Werf een lid en maak beiden kans op een Apple iPad

Rond 7 mei valt de Thuis! weer bij u op de mat. Bij dit magazine ontvangt u een mini-editie van de Thuis! voor uw buurvrouw, zus, zwager of iemand anders in uw omgeving.

In deze mini-editie zitten speciale acties voor nieuwe leden. En het mooiste is, als u de aanmeldkaart samen met het nieuwe lid invult, maakt u beiden kans op een prachtige Apple iPad!

Maak nu al kans op een iPad!

Als u iemand in uw omgeving nu al aandraagt als lid van Marente, gaat hij of zij direct profiteren van onze diensten en bijkomende voordelen. Van gratis krukken bij onze Vegro Thuiszorgwinkel tot de maaltijdbezorging of kapper en pedicure aan huis. Ook kan hij of zij deelnemen aan de cursussen en de exclusief voor leden georganiseerde uitstapjes.

Het lidmaatschap loopt tot het einde van het jaar en wordt daarna automatisch verlengd en omgezet in een jaarabonnement. Met ingang van 1 januari 2019 bedraagt de contributie € 23,50 bij automatische incasso. Het lid kan op ieder gewenst moment opzeggen door een mail te sturen naar ledenservice@marente.nl. Op het lidmaatschap zijn de leveringsvoorwaarden en het privacybeleid van Marente van toepassing.

Voor uw inspanning wordt u natuurlijk beloond. U dingt beiden mee voor de iPad. Eind juni 2019 trekken wij de winnaars.

U mag zo vaak meedoen als u zelf wilt. Vul samen met het nieuwe lid bijgaand formulier in.

Ja, ik maak iemand lid van Marente

  1. Gegevens Marente-lid

  2. Gegevens nieuw lid:

  3. Aanhef*
  4. Automatische incasso per 2019*
  5. Voorwaarden lidmaatschap Marente*