Samen lid is leuker

Wij willen onze leden inspireren, activeren en de ruimte geven om samen nuttige en leuke dingen te doen. Stiekem zijn we best trots op de talrijke cursussen, activiteiten en uitjes waar onze leden graag gebruik van maken. En met ruim 22.500 aangesloten huishoudens kunnen we als collectief veel interessante aanbiedingen doen én kosten besparen. Zo maken we samen méér mogelijk.

Ontdek óók de voordelen van het lidmaatschap van Marente. Als u nu lid wordt betaalt u slechts € 5,-  (i.p.v. € 23,95) voor de rest van het jaar.

Word ook lid en geniet van de vele voordelen!

Voordelen voor u

 • Eropuit
  Kies uit tientallen gezellige uitstapjes exclusief voor leden zoals een brunch aan zee, rondvaart met diner, ledenbarbecue en het sfeervolle kerstdiner.
 • Kortingen
  Onder andere op uw zorgpremie bij Zorg en Zekerheid en Zilveren Kruis, het assortiment van de thuiszorgwinkel, u kunt voordelig naar sportscholen en zwembaden in de regio en u krijgt 10% korting op taxivervoer
 • Cursussen
  Blijf leren en in beweging met bijvoorbeeld de tabletcursus, een kookcursus en Marente Hiphop.
 • Diensten aan huis
  Denk aan boodschappen- en maaltijdbezorging, de kapper, (medisch)pedicure, opticien, administratie en belastinghulp aan huis. 
 • Thuis! magazine
  Daar kijkt ieder lid naar uit: een blad boordevol informatie en leuke interviews met leeftijdsgenoten en bekende Nederlanders.

Bekijk het totale ledenaanbod

Ja, ik word lid voor € 5,-

 1. Aanhef*
 2. Automatische incasso per 2019*
 3. Voorwaarden lidmaatschap Marente*

Het lidmaatschap loopt tot het einde van het jaar en wordt daarna automatisch verlengd en omgezet naar een regulier lidmaatschap à € 23,95 bij automatische incasso. U kunt eenvoudig opzeggen door een mail te sturen naar ledenservice@marente.nl.

Op het lidmaatschap zijn de leveringsvoorwaarden en het privacybeleid van Marente van toepassing.