Wandelen met Welzijnskompas Katwijk in Panbos

Op donderdag 4 april organiseert Welzijnskompas Katwijk wij een voorjaarswandeling door het Panbos.. We verzamelen om 9.30 uur bij de ingang en na de wandeling genieten we van 11.00-12.00 uur van een kopje koffie met appeltaart in restaurant Panbos.

Heeft u zin om wat vaker een frisse neus te halen? Doet u dat ook liever samen met anderen dan alleen? Wandel dan met ons mee! Onder begeleiding van boswachter Henk Haasnoot wandelen we ongeveer 1.5 uur met elkaar. Tijdens de wandeling krijgt u als mantelzorger de kans om in een ongedwongen sfeer andere mantelzorgers te spreken en ervaringen uit te wisselen. Daarnaast is het natuurlijk een leuke ochtend waarbij de aandacht uitgaat naar u als mantelzorger.

Wandelt u met ons mee? Mail uw naam en adresgegevens aan mantelzorg@welzijnskwartier.nl of bel naar de frontoffice 071-4033323. Wacht niet te lang er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ook nieuwe mantelzorgers zijn van harte welkom.

 

Reset

Resultaten voor 18 juni 2019


 • 18 juni,
  Alzheimer Café Bollenstreek

  Alzheimer Café Bollenstreek

  Bloemswaard

  In evenwicht met elkaar de eigen regie houden

  Prettig leven met dementie doe je samen met je omgeving. Dat vraagt veel energie en creatief omgaan met wat wel en niet meer kan. Wij praten met elkaar over hoe je dit zo lang mogelijk samen kunt volhouden.

  Marente werkt mee aan het samenwerkingsproject  Het Alzheimer Café Bollenstreek, locatie Bloemswaard. Iedere maand komen mensen met dementie, hun naasten of belangstellenden samen voor informatie en contact met lotgenoten.
  Iedere bijeenkomst staat in het teken van een ander thema.

 • 18 juni, 19:30 - 21:00 uur
  Mantelzorgcafé Katwijkse Ziekte

  Mantelzorgcafé Katwijkse Ziekte

  19:30 - 21:00 uur, De Wilbert ’t Hof van Wilbert

  Het maandelijkse mantelzorgcafé Katwijkse Ziekte (HCHWA-D) is een ontmoetingsplek voor mantelzorgers en naasten van mensen met de Katwijkse Ziekte.

  Partners, familieleden, vrienden van mensen met de Katwijkse Ziekte kunnen elkaar ontmoeten en ideeën, informatie en ervaringen uitwisselen. In een ongedwongen sfeer gaan bezoekers samen of met een deskundige van het expertiseteam KAtwijkse Ziekte van Marente in gesprek over allerlei aspecten van de Katwijkse Ziekte. Samen kijken we welke thema’s voor het volgende mantelzorgcafe Katwijkse Ziekte interessant zijn.