Optreden Orzán Trio

Op maandag 22 april 2019 geeft het ensemble Orzán Trio een Paasconcert in BERNARDUS, onderdeel van Marente.

Het klarinetensemble Orzán Trio, bestaande uit Alfonso Manzanera Rojo, Marco Danesi en Leire Ruiz Garcia, brengt een gevarieerd programma met werken van o.a. Couperin, Corelli, Mozart en Gershwin. Het optreden is op verzoek van Bernardus georganiseerd door de Stichting Muziek in Huis. Het wordt mede mogelijk gemaakt door Het R.C. Maagdenhuis, Stg. Elise Mathilde Fonds, Mr. August Fentener van Vlissingen Fonds en particuliere donaties.

Het concert begint om 10:30 uur in Bernardus aan de Hoofdstraat 82 te Sassenheim, duurt 2x30minuten en is gratis toegankelijk.

Reset

Resultaten voor 18 juni 2019


 • 18 juni,
  Alzheimer Café Bollenstreek

  Alzheimer Café Bollenstreek

  Bloemswaard

  In evenwicht met elkaar de eigen regie houden

  Prettig leven met dementie doe je samen met je omgeving. Dat vraagt veel energie en creatief omgaan met wat wel en niet meer kan. Wij praten met elkaar over hoe je dit zo lang mogelijk samen kunt volhouden.

  Marente werkt mee aan het samenwerkingsproject  Het Alzheimer Café Bollenstreek, locatie Bloemswaard. Iedere maand komen mensen met dementie, hun naasten of belangstellenden samen voor informatie en contact met lotgenoten.
  Iedere bijeenkomst staat in het teken van een ander thema.

 • 18 juni, 19:30 - 21:00 uur
  Mantelzorgcafé Katwijkse Ziekte

  Mantelzorgcafé Katwijkse Ziekte

  19:30 - 21:00 uur, De Wilbert ’t Hof van Wilbert

  Het maandelijkse mantelzorgcafé Katwijkse Ziekte (HCHWA-D) is een ontmoetingsplek voor mantelzorgers en naasten van mensen met de Katwijkse Ziekte.

  Partners, familieleden, vrienden van mensen met de Katwijkse Ziekte kunnen elkaar ontmoeten en ideeën, informatie en ervaringen uitwisselen. In een ongedwongen sfeer gaan bezoekers samen of met een deskundige van het expertiseteam KAtwijkse Ziekte van Marente in gesprek over allerlei aspecten van de Katwijkse Ziekte. Samen kijken we welke thema’s voor het volgende mantelzorgcafe Katwijkse Ziekte interessant zijn.