Lunchshow voor leden De Schelft Noordwijkerhout

Na de succesvolle dinershow met de Corien de Groot Foundation hebben wij ze opnieuw uitgenodigd voor een volledig verzorgde middag met lunch, show én bingo. Vorig jaar was het één groot feest en werd er door de gasten luid meegezongen en gedanst. Dit jaar zetten Daan de Mooij en Gerlinde Vliegenhart van de Corien de Groot Foundation weer een spetterende show met liedjes en sketches neer.  U bent van harte welkom.

Gedurende de middag serveren wij u een feestelijke lunch bestaande uit een broodje kroket, een krentenbol en koffie, thee en een sapje. Later op de middag serveren wij u een kopje koffie of thee met een bonbon en uiteraard ontbreekt het advocaatje niet. Na de lunch kunt u genieten van een show waarvan het thema nog een verrassing is.

Meld u hier aan

Reset

Resultaten voor 21 mei 2019


 • 21 mei,
  Alzheimer Café Bollenstreek

  Alzheimer Café Bollenstreek

  Bloemswaard

  Zelf actief blijven

  Dementie voorkomen is (nog) niet mogelijk. Maar er zijn wel veel mogelijkehden om op een aangename manier te blijven leven en wellicht het verloop van de ziekte te vertragen. We gaan samen in gesprek met deskundigen die kunnen vertellen wat er gedaan kan worden om zo lang mogelijk zelf de regie te houden over je leven.

  Marente werkt mee aan het samenwerkingsproject  Het Alzheimer Café Bollenstreek, locatie Bloemswaard. Iedere maand komen mensen met dementie, hun naasten of belangstellenden samen voor informatie en contact met lotgenoten.
  Iedere bijeenkomst staat in het teken van een ander thema.