Expositie Berkhout

Expositie Natuur- en stedenfotografie in Berkhout

Vanaf zaterdag 30 maart t/m 31 mei 2019 exposeren Renée Vermond, Marijke van Cleef en Wil van Leeuwen op woonzorglocatie Berkhout in Lisse natuur- en stedenfoto’s.

‘Wat is het leuk om op een woonzorglocatie te exposeren. De mensen houden van duidelijk herkenbare onderwerpen en zijn zeer dankbaar.

Wij hebben een keus gemaakt uit foto’s van onderwerpen die ons boeiden tijdens onze vakanties en fototochten.’

U kunt de expositie komen bekijken nadat u zich heeft gemeld bij de receptie van het Berkhout Marente.

Hopelijk beleeft u genoegen aan het gevarieerde werk in Berkhout.

Reset

Resultaten voor 18 juni 2019


 • 18 juni,
  Alzheimer Café Bollenstreek

  Alzheimer Café Bollenstreek

  Bloemswaard

  In evenwicht met elkaar de eigen regie houden

  Prettig leven met dementie doe je samen met je omgeving. Dat vraagt veel energie en creatief omgaan met wat wel en niet meer kan. Wij praten met elkaar over hoe je dit zo lang mogelijk samen kunt volhouden.

  Marente werkt mee aan het samenwerkingsproject  Het Alzheimer Café Bollenstreek, locatie Bloemswaard. Iedere maand komen mensen met dementie, hun naasten of belangstellenden samen voor informatie en contact met lotgenoten.
  Iedere bijeenkomst staat in het teken van een ander thema.

 • 18 juni, 19:30 - 21:00 uur
  Mantelzorgcafé Katwijkse Ziekte

  Mantelzorgcafé Katwijkse Ziekte

  19:30 - 21:00 uur, De Wilbert ’t Hof van Wilbert

  Het maandelijkse mantelzorgcafé Katwijkse Ziekte (HCHWA-D) is een ontmoetingsplek voor mantelzorgers en naasten van mensen met de Katwijkse Ziekte.

  Partners, familieleden, vrienden van mensen met de Katwijkse Ziekte kunnen elkaar ontmoeten en ideeën, informatie en ervaringen uitwisselen. In een ongedwongen sfeer gaan bezoekers samen of met een deskundige van het expertiseteam KAtwijkse Ziekte van Marente in gesprek over allerlei aspecten van de Katwijkse Ziekte. Samen kijken we welke thema’s voor het volgende mantelzorgcafe Katwijkse Ziekte interessant zijn.