Care for Jazz met The Society

CARE FOR JAZZ met The Society in Bernardus

Zondag 4 november a.s. om 10:30 uur: Hoofdstraat 82, Sassenheim.

 

Het ensemble The Society, bestaande uit Ben van den Dungen - sax, Vincent Koning - gitaar, Steve Zwanink - contrabas, brengt een gevarieerd programma. Het programma duurt 2 x 30 minuten.
Het optreden is op verzoek van Marente georganiseerd door de Stichting Muziek in Huis. Het wordt mede mogelijk gemaakt door Het R.C. Maagdenhuis, Stg. Elise Mathilde Fonds, Mr. August Fentener van Vlissingen Fonds en particuliere donaties.

Over de musici:

‘Swing Time’ van trio The Society o.l.v. saxofonist Ben van den Dungen is een tot de verbeelding sprekend muziekprogramma waarin de luisteraar wordt meegenomen naar de filmische dertiger jaren en de glorietijd van de jazz. De dertiger jaren zorgden voor de bloei van deze spannende muziek en leverden een keur aan ijzersterke bands op zoals bijvoorbeeld het orkest van Duke Ellington. U daalt af in de nachtclubs, het laatste geroezemoes

verstomt, de musici verschijnen op het podium en het avontuur begint. Muziek met een grote dosis nostalgie en een “happy feel”.

 

Ben van den Dungen begon zijn carrière in de 80er-jaren. Sindsdien heeft hij, met verschillende groepen, zo’n 5.000 concerten in 70 verschillende landen gegeven.

“Jazz moet ‘danceable’ (dansbaar) zijn en de blues moet erin zitten”, zei Louis Armstrong ooit. Het zou het motto kunnen zijn voor trio The Society. Dit trio bestaat uit een bijzondere combinatie van persoonlijkheden die alleen de jazz samen kan brengen. De musici mengen hun muzikale afkomst en talent op een aanstekelijke manier.

Voor informatie kunt  u terecht bij Anneke Pleij,  06-57557920 of via Anneke.Pleij@Marente.nl

Reset

Resultaten voor 22 augustus 2019

Er zijn geen activiteiten gevonden