Belevingstuin officieel geopend

Met een stralende zon, een vers gebakken stukje worteltjestaart en een alcoholvrije cocktail hebben wij donderdag 13 september samen met veel bewoners, sponsors, genodigden en de wethouder onze nieuwe belevingstuin geopend bij Bernardus. Deze tuin is tot stand gekomen met hulp van sponsors en goede doelen en hulp van veel vrijwilligers.

De wethouder heeft samen met een deelnemer dagbesteding en een vrijwilliger een mooie boom geplant. Daarna was er nog een feestelijk Rad van de Tuin waarbij leuke prijsjes waren te winnen. Ook deze prijsjes waren "groen" getint en gemaakt door deelnemers van de dagbesteding. Het was een zeer gezellige en feestelijke ochtend, met live muziek en stralend weer. De tuin heeft zich meteen op zijn best laten zien, en daar werd zichtbaar van genoten!!

Reset

Resultaten voor 17 juni 2019


 • 17 juni, 14:00 - 16:00 uur
  Omgaan met de iPad (apple)

  Omgaan met de iPad (apple)

  14:00 - 16:00 uur, Katwijk, De Wilbert

  Een iPad is ideaal om mee te communiceren en leuke dingen mee te doen. Maar hoe werkt dat?

  Lees meer

 • 17 juni, 19:30 - 21:00 uur
  Mantelzorgcafé Katwijkse Ziekte

  Mantelzorgcafé Katwijkse Ziekte

  19:30 - 21:00 uur, De Wilbert ’t Hof van Wilbert

  Het maandelijkse mantelzorgcafé Katwijkse Ziekte (HCHWA-D) is een ontmoetingsplek voor mantelzorgers en naasten van mensen met de Katwijkse Ziekte.

  Partners, familieleden, vrienden van mensen met de Katwijkse Ziekte kunnen elkaar ontmoeten en ideeën, informatie en ervaringen uitwisselen. In een ongedwongen sfeer gaan bezoekers samen of met een deskundige van het expertiseteam KAtwijkse Ziekte van Marente in gesprek over allerlei aspecten van de Katwijkse Ziekte. Samen kijken we welke thema’s voor het volgende mantelzorgcafe Katwijkse Ziekte interessant zijn.